Sommerhus har skabt røre


Sommerhus har skabt røre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejer mener, at han har fulgt alle regler

KRISTIANSMINDE: Gennem de seneste måneder er et nyt sommerhusbyggeri ved Kristiansminde tilsyneladende blevet livligt debatteret blandt sommerhusbeboerne.

I hvert fald mener flere lokale tunger, at huset ikke ligefrem pynter i Kristiansminde. Nogle har sågar sået tvivl om, hvorvidt huset er lovligt opført.

- Ved den seneste generalforsamling i grundejerforeningen var der nogle af medlemmerne, der mente, at tingene ikke var i orden, fortæller formand for grundejerforeningen, Børge Jørgensen.

Men ifølge Karina Yde Thomsen fra tekniksekretariatet i Nordfyns Kommune er det en forkert antagelse.

Forfulgt af uheld

- Ejeren af grunden har henvendt sig med et byggeprojekt. Jeg har gjort opmærksom på, hvilke regler og ændringer, der skal følges, for at vi kan udstede en byggetilladelse til projektet. Lige nu er det en "midt imellem sag".

Huset er ikke bygget, og det kan nærmest betegnes som byggematerialer, sådan som det står nu, forklarer hun.

Det er Kasper Machholm fra Odense, som har købt grunden i Kristiansminde, og han er ikke i tvivl om, at alt foregår i overensstemmelse med reglerne.

- Jeg har snakket med kommunen, og jeg følger selvfølgelig de retningslinjer, som den har givet mig. Men foreløbig har byggeriet været ramt af temmelig mange uheld, siger Kasper Machholm.

Han forklarer, at der er tale om et udstillingshus i to dele, som en vognmand skulle transportere til Kristiansminde fra Sjælland. Under transporten blev huset imidlertid beskadiget.

- Vognmanden kørte på en bro med den ene del af huset, som blev temmelig ødelagt. Vi måtte derfor læsse huset af, inden det kom helt herover, så en tømrer kunne dække skaderne af med en presenning. Men tømreren var for længe om at rykke ud, så huset fik en vandskade. For at det ikke skal være løgn, er der også udøvet hærværk inde i huset, forklarer Kasper Machholm.

Han havde egentlig forventet at kunne leje huset ud allerede denne sommer, men det bliver det ikke til. Foreløbig må han arbejde videre med huset i de kommende weekender.

Sommerhus har skabt røre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce