Solen slukker snart i Bredgade

Indehaver af solcentret i Bredgade, Lone Ølgaard er så træt af indbrud og hærværk, at hun vælger at dreje nøglen til solcentret. - Nok er nok. Der er alt for meget bøvl, siger Lone Ølgaard.

Solen slukker snart i Bredgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af solcenter i Otterup er træt af hærværk. 31. marts slukker Lone Ølgaard sine solarier

Otterup: Papir viklet om de store udluftningsrør, stoppet i spanden og antændt ved siden af solariet.

Det var en sodsværtet kabine, der dagen før Nytår mødte indehaver af Unique Hudpleje og Solcenter, Lone Ølgaard.

- Heldigvis var der ikke sket mere. Men hele klinikken kunne ligeså godt have stået i flammer, bemærker Lone om hærværket.

Det er blot det sidste i en række uheldige og kostbare episoder gennem de senere år. Her er indbrud og tyveri nogle af de forhold, som Lone Ølgaard har anmeldt til politiet. Hun har opsat videoer i solcentret, men videoovervågningen har ikke haft den ønskede effekt.

- Bægeret er fyldt. Jeg gider ikke mere bøvl, og nu lukker jeg solcentret og klinikken.. Jeg har opsagt lejemålet i Bredagde til 1. april, fortæller Lone.

Flere solcentre i Otterup

Lone Ølgaard åbnede solcentret i Bredgade tilbage i 1999, og lukker det 11 år senere. Lone vil dog gerne fortsætte med skønhedsbehandlinger og slankekure, hvis muligheden eller det rigtige fællesskab viser sig.

Så er der nogen, som har mod på at åbne et solcenter, for eksempel i Bredgade, så kan solene hurtigt skinne igen. De fire solarier er stadig varme til at levere de infrarøde stråler og det gyldne look.

Kunderne må nu finde andre steder, hvis de trænger til en brunere lød. I forvejen har Otterup et solcenter i Søndergade ved OK Tanken i Søndergade og på Otterup Hotel.

Solen slukker snart i Bredgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce