Håndbold, Serie 1 Damer (Fyns.kval) Søndersø IF-Otterup HK 23-22(11-11):

Thomas Kristiansen, træner for Otterup-damerne, var ikke i tvivl om, hvad der blev udslagsgivende i den tætte 23-22 kamp i Søndersø Hallen.

-Vi kendte ikke vores besøgstid og det lykkedes Søndersø at trække tempoet ud, vurderede han.

Flere gange var Otterups unge kvinder i front, men hver gang slog Søndersø tilbage.

-Vi kunne ikke holde fast, erkendte Thomas Kristiansen.

-Vi mangler lige hende, der kan gå ind og tage initiativet når det er nødvendigt.

Det havde Søndersø til gengæld i de rutinerede kræfter som blandt andre Trine Rumann og ikke mindst den storspillende Sarah Thomsen, som med 11 mål – trods sygdom - viste vejen. Anne Bruun Jensen var også stærk og med to mål til slut tippede hun sejren over til Søndersø, som med 23-22-sejren sikrede sig et godt udgangspunkt i kvalspillet. Otterup må lidt skuffede holde nullet. Men uden nedrykkere kan de dog spille frit.

-Vi ville da gerne have vundet denne her kamp, erkendte Thomas Kristiansen, som havde et par skarpe skytter i Karoline Bjørnskov og Marie Louise Nielsen, som med hver en håndfuld mål bød godt ind.

Søndersø-træner Brian Højborg Jensen var glad for sejren.

-Det var en svær kamp for os. Bagefter med et par mål det meste af kampen og vi får Sofie Graunbøl skadet - og føjer bare endnu en skade til samlingen. Men trods dét bliver vi ved og giver aldrig op, lød det tilfreds fra Højborg.

-Forventningen til denne sæson er at blive blandt de fem bedste. Jeg ved dog, at det kan blive svært, da vi som sagt er ekstremt hårdt ramt af skader, sluttede Brian Højborg.

AR