Søndersø serverede gratis æblekage og kaffe

Verdens største æblekage blev selvfølgelig skabt i mad-rekordernes by i forbindelse med årets høstmarked. Foto: Thomas Gregersen

Søndersø serverede gratis æblekage og kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstfest: Efteråret meldte sin ankomst med kolde byger og stiv kuling på høstmarked

Af Thomas Gregersen

thgr@fynskemedier.dk

Søndersø: Bygerne kom og gik, da Søndersø lørdag formiddag havde inviteret til kaffebord med hjemmelavet æblekage i store mængder.

En flok lokale frivillige kvinder havde meldt sig til at lave verdens største æblekage - som bedstemor lavede den.

I den enorme æblekageskål var der brugt ikke mindre end 90 kilo æbler, 50 liter fløde, 15 kilo rasp og to kilo makroner, og de mange fremmødte spiste næsten op.

Vejret var langtfra med arrangørerne fra morgenstunden, der ellers bød på et stort kræmmermarked med børn fra nær og fjern, som solgte ud af deres aflagte legetøj.

Samtidig var byens mange handlende travlt beskæftiget med at tøjre deres lette stofpavilloner, som flere gange var ved at transformere sig til drageflyvere på den noget omskiftelige septemberhimmel.

På skateboardbanen blev der vist seje tricks, og efterhånden kom flere og flere af Søndersøs borgere ud, trodsede vejret og lagde vejen forbi Byparken.

- Der var mange mennesker i løbet af dagen, men vejret indbød ikke rigtigt til at blive hængende og hygge sig.

- Til gengæld havde vi god søgning til de indendørs aktiviteter som æblekageserveringen og bankospillet i det store telt, fortalte Christian Hansen fra byens handels- og håndværkerforening.

Søndersø serverede gratis æblekage og kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce