Rotary, Lions og Superbrugsen puljer kræfterne for at hjælpe flere trængte familier, der er udvalgt af Familiehuset.

Bogense/Søndersø: Ligesom de tidligere år vil Bogense Rotary Klub i samarbejde med Familiehuset i Nordfyns Kommune uddele julepakker til trængte familier. Samarbejdet er i år udvidet til også at omfatte Lionsklubberne i Bogense og Søndersø og ikke mindst Superbrugsen i Søndersø.

Superbrugsen leverer indhold og sørger for pakning af pakkerne, som indeholder alt godt til en festlig juleaften, og topper det hele med et gavekort på 200 kroner til indkøb af legetøj i butikken.

Uddelingen af pakkerne sker torsdag den 21. december i Bogense til familier, som er udvalgt af Familiehuset. Det udvidede samarbejde mellem bidragyderne betyder, at der i år er mulighed for at glæde endnu flere familier end de tidligere år.

Uddelingen er dog ikke de eneste initiativer i travl julemåned. Aktiviteterne omfatter bl.a. Lions Søndersøs juletræssalg og julelotteri ved Superbrugsen i Søndersø. Lions Bogense har bag Imerco i Adelgade juletombola med flere end 400 præmier, hvor hovedpræmien igen i år er et gavekort på 3500 kroner fra Den Gamle Købmandsgård, og Bogense Rotary Klubs støtter Frivilligcenterets juleaftensarrangement for enlige og Fredensbos Venners jule- og nytårsaften for beboere og brugere af Fredensbo Centret i Særslev.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.