Søndersø: Lottomillionær er fundet - pengene faldt på et tørt sted

Dina Sørensen fra SuperBrugsen i Søndersø er på grund af dette billede nærmest blevet kendt som lykkens gudinde i Søndersø og omegn på det seneste. Foto: SuperBrugsen

Søndersø: Lottomillionær er fundet - pengene faldt på et tørt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfynsk mand i slutningen 30'erne vandt en million kroner. Pengene faldt på et tørt sted, siger han selv.

Søndersø: Nogen var begyndt at tvivle på, om lottomillionæren fra Søndersø overhovedet ville dukke op efter en uges ventetid, men nu er pengene endelig landet det rette sted, kan Danske Spil fortælle.

Det var en nordfynsk mand i slutningen af 30'erne som vandt en million kroner på Lottos Millionærgaranti, hvor man kan blive millionær med 0 rigtige.

Manden, der er anonym, lå i sin seng søndag morgen, da hans kone kom ind og så helt mærkelig ud i hovedet, fortæller Danske Spil i en e-mail til redaktionen.

- Hun havde lige stået og brokket sig over, at vores blender var gået i stykker. Og pludselig blev der så helt stille. Hun havde fået en besked fra Danske Spil om, at vi skulle tjekke vores konto, da der vist var en gevinst på en million kroner. Men af en eller anden grund, kunne vi ikke logge ind. Så jeg ringede til Danske Spil, der fortalte, at den var god nok. Selvom han forsikrede mig om det flere gange, tænkte jeg, at noget var galt. Sådan noget sker simpelthen ikke for os. Vi er bare ikke sådan nogle, der er heldige, fortæller den glade vinder.

En svær periode

Manden refererer til, at hans kone og ham har været igennem en lang og svær periode, hvor de blandt andet har forsøgt at få et barn.

- Desuden har vi knoklet og knoklet for alt, hvad vi har. Vi har aldrig fået noget forærende. Så at man lige pludselig vinder en million. Det er slet ikke til at forstå. Det er vist heller ikke sunket helt ind endnu, selvom vi jo næsten har brugt alle pengene, lyder det.

Parret har nemlig betalt det meste af hus-lånet ud, og så har de været på en hyggelig opgave som en slags sommer-julemænd.

- Vi købte en sparegris til hver af vores nærmeste familiemedlemmer, og så fik de hver en kuvert med et pænt pengebeløb til at putte i den. Det var en dejlig fornemmelse at kunne give dem noget ud af det blå. Det havde de slet ikke set komme.

Manden fortæller også, at parret overvejer, at holde en ordentlig bryllupsfest og tage på bryllupsrejse for nogle af pengene.

- Vi blev gift på rådhuset for otte år siden, og vores bryllupsrejse var, at vi kørte Danmark rundt for at fortælle vores familier, at vi var blevet gift. Så jeg tænker, at vi skylder dem en fest og os selv en rejse. Vi har blandt andet talt om Kina og Thailand, men har ikke lagt os fast på noget endnu, siger den heldige lottovinder.

Sidste sommer vandt en anden heldig nordfynbo i øvrigt 10 millioner kroner på en lottokupon købt i Ehlerts Boghandel i Bogense.

Søndersø: Lottomillionær er fundet - pengene faldt på et tørt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce