Håndbold, 3. div. Herrer, Jejsing U&IF-Søndersø IF 23-26(11-13):

Med fem point ned til IF Stjernen, Od. og seks point ned til Fåborg ØH, som dog har en kamp i baghånden, holder Søndersø IF’s førerhunde i 3. division maksimalt pres på forfølgerne.

-Men det holdt hårdt og vi var ved at lade os lulle i søvn, lød det ærligt fra Søndersø-træner Jesper Smidt efter onsdag aftens udesejr over bundholdet Jejsing.

Med sejren er der nu lagt op til noget af et brag i Søndersø Hallen søndag d. 13. marts, hvor netop Fåborg ØH kommer på besøg. En hjemmesejr her vil sikre minimum oprykningsspil til Søndersø IF!

I kampen mod Jejsing fandt Søndersø aldrig frem til det helt store spil.

-Det var en dag på kontoret, hvor vi vandt, selvom ikke meget lykkedes, erkendte Jesper Smidt, som dog kunne glæde sig over, at holdet havde overskuddet til at lukke kampen, selv om værterne var kommet op på 22-22 med fire minutter igen. Søndersø havde ellers været i teten med 3-4 mål det meste af tiden.

Andreas Banggaard var med 7 mål blandt lyspunkterne ligesom målmændene viste vejen. Christian Petersen med en redningsprocent på 51 før pausen og Daniel Mikkelsen kom på 47 procent efter pausen.

Kian Bojer scorede 6 mål, Jesper smidt selv og Rune Aaby Nielsen kom på 4 hver, mens Martin Skov nettede 3 gange.

AR