I Søndersø har børn og voksne i disse timer travlt med at kigge efter en 78-årig kvinde, som mandag ved midnatstid forsvandt fra sit hjem i rækkehusene på Toftekæret.

Politiet indledte eftersøgningen over midnat, og det har holdt beboerne i byens nordlige boligkvarterer vågne en stor del af natten.

- Vi blev vækket af en helikopter, som lå hen over kvarteret det meste af natten og med projektører lyste ned i haverne, siger beboer Jesper Schmidt, der ikke fik meget søvn.

Samme oplevelse havde Jakob Hemmingsen i Skamby.

- Klokken var to, da jeg blev vækket af en helikopter. Den lå og overfløj byen og området mellem Skamby og Søndersø det meste af natten.

Men det er ikke bare fra luften, at beboerne blev holdt vågne. Også hundepatruljer var i gang på landjorden med at søge efter den forsvundne ældre kvinde i vængerne.

Også elever på Nordmarkskolen, hvor kvinden sidst blev set i nat, er ude at lede efter skoletid.

Samtidig er Fyns Politi over middag, tirsdag, fortsat i gang med at søge efter den forsvundne kvinde. Blandt andet ved Dallund Slot og sø.

- Vi leder og med lys og lygte. Men indtil videre har vi ikke noget gennembrud, siger vagthavende ved Fyns Politi.

Nu beder politiet om hjælp hos beboerne i Søndersø og omegn.

- Vi vil gerne have folk i Søndersø til at tjekke deres udhuse og haver, før de tager på arbejde her til morgen, siger Steen Nyland, der er vagtchef hos Fyns Politi.

Ser du kvinden, eller har du anden information, der kan hjælpe politiet, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente