Stor tilstrømning til Skovby Forsamlingshus. Søndag stod den på ny på det helt store kageorgie og musikalsk underholdning

Skovby: På ny viste det sig, at kombinationen af sønderjysk kaffebord med kager i kolossale mængde og gospelmusik går rent ind.

130 betalende gæster fyldte således Skovby Forsamlingshus godt op, da man søndag igen bød på dennespecielle cocktail, hvor musikken blev leveret af Emmaus Gospelkor.

- Det var en ide, jeg fik, da jeg sammen med min mand, for få år siden oplevede koret i Volsmose. Jeg er sønderjyde, og så tænkte jeg, at et godt sønderjysk kaffebord  må kunne fungere sammen med gospelmusik. Jeg ved, det lyder helt tosset, men min sagde: OK, så gør vi det, fortæller Kirsten Nielsen, der driver Skovby Forsamlingshus sammen med sin mand, Knud Erik Hansen.

Det har siden vist sig, at hun havde ret.

- Det trækker i hvert fald mange til. Det er vi glade for. Et forsamlinghus er afhængig af at kunne få nogle arrangementer på benene udover at levere mad ud af huset og lægge hus til folks fester, siger hun.

Næste måned byder "Tip et hit" med Klaus Holm fra Klaus & Servants. I efteråret optræder en anden klassiker: Rocking Ghosts.

 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.