Der er masser af spændende ting at gå på jagt efter, når dørene i hallen på søndag åbnes til loppemarked.

Krogsbølle: Folk fra hele Fyn vil på søndag søge mod Krogsbølle, hvor der i hallen er loppemarked fra klokken 13 til 16. Loppemarkedet, der samler penge ind til ungdomsafdelingen i Krogsbølle Gymnastik & Idrætsforening, har samlet ting og sager ind gennem hele året, og lørdag fra klokken 9 til 12 kører der 10 køretøjer rundt i Krogsbølle og omegn og samler effekter ind ved husstandene.

Det første loppemarked fandt sted i 1985, og der er sket en del siden, mener tovholder Erling Sørensen.

- Folks velfærd skinner igennem. Vi får mange flotte og nye ting, siger han.

Sidste år besøgte 500 mennesker markedet, men der har tidligere været hele 750 besøgende.

- Vejret betyder meget, men hvis vi får 500 gæster, er vi tilfredse, siger Erling Sørensen og tilføjer, at markedet plejer at give et overskud på 40-50.000 kroner til ungdomsafdelingen.

Hele 125 frivillige er da også med til at stable markedet på benene, og de får sig bagefter en velfortjent bid brød og tår at drikke.

Klokken 14 er der auktion over særlige effekter.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.