Snart begynder arbejdet: Søndersø skal forskønnes

Søndersø skal forskønnes. Blandt andet kommer der ny belægning med sten, som ligner de eksisterende på Odensevej. Arkivfoto: Lasse Hansen

Snart begynder arbejdet: Søndersø skal forskønnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidst i september begynder forskønnelsen af Odensevej og Carlsvej i Søndersø. Arbejdet forventes at være færdig først i december. Farten bliver sat ned på Carlsvej.

Søndersø: Julehandlen skulle ikke blive påvirket af arbejdet med at forskønne Søndersø, som der tages fat på sidst i september. Forventningen er, at arbejdet skal være færdigt i begyndelsen af december.

- Det overordnede mål er at gøre Søndersø endnu mere indbydende. Bymidten forskønnes og får et mere grønt udseende, siger Louise Rasmussen, chef for Drift i Nordfyns Kommune.

Projektet koncentrerer sig om Odensevej og Carlsvej. Under hele forløbet vil der være adgang til Odensevej fra begge ender. På det enkelte arbejdssted kan vejen i perioder være spærret, således at gennemkørsel ikke er mulig. Beboerne på vejen vil hele tiden have adgang til deres bolig med bil.

Der skal fjernes tre bump på Odensevej, og der kommer ny belægning med sten, som ligner de eksisterende. Derudover skal nogle af ramperne til de eksisterende hævede flader gøres længere, så det ikke støjer, når bilerne kører over dem.

Der etableres fire nye vejbede med stauder eller lignende som chikaner. Chikanerne placeres jævnt fordelt på Odensevej mellem nummer 12-40 i siden af vejen. Det betyder, at biler skal holde tilbage for hinanden ved passage af chikanerne. De eksisterende bede bliver der ikke rørt ved.

Farten ned

På Carlsvej er planen at fælde træerne på den østlige side og samtidig fjerne jordvolden. Fortovet, der i dag ligger bagved jordvolden, fjernes og der etableres et nyt fortov på strækningen langs med vejen. Der kommer samme slags vejbede, tre stk., som på Odensevej, så bilerne skal holde tilbage for hinanden ved passage af chikanerne. Fartgrænsen bliver 45 kilometer på strækningen.

Carlsvej bliver ikke lukket på noget tidspunkt under renoveringen.

Snart begynder arbejdet: Søndersø skal forskønnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce