Slut med politiet i Bogense


Slut med politiet i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ordensmagten forlader købstaden og samler indsatsen på politistationen i Otterup

NORDFYN: Det er uigenkaldeligt slut. Fyns Politi har forladt købstaden i de lyse timer af døgnet, og for første gang i århundreder har ordensmagten ikke længere en fast base i Bogense.

Mandag var der dømt flyttedag. Politiassistent Benny Ohlsen pakkede sit skrivebord og flyttede til Otterup, hvor han nu en del af det nordfynske team, der har hovedkvarter på politistationen med adresse på Banepladsen.

- Alle henvendelser skal fremover ske til stationen i Otterup eller i Odense. Men åbningstiderne er de samme, siger Benny Ohlson, som de seneste knap to år har haft ansvaret for de daglige politi-opgaver i Bogense.

Langsom udfasning

Indtil 1972 havde købstaden en politimester og syv-otte betjente til at varetage opgaverne i Bogense og omegn. Men de tider er forlængst forbi.

Syv-otte betjente blev til to. Pas og kørekort blev en sag for borgerservice i kommunen, og den 1. januar 2007 rykkede den sidste betjent ind i borgerservice, som i dag er placeret i det tidligere politikontor på rådhuset.

- Jeg kommer til at køre i distriktet et par gange ugentligt. Men fysisk er vi ikke længere til stede i Bogense, fastslår Benny Ohlsen, der tog afsked med rådhus-kollegerne forleden.

I den nye struktur, der er en udløber af politireformen, får han selskab af politi­assistenterne Poul Hørslev og Hans Erik Madsen, Otterup. Sidstnævnte stoppede en lang karriere i etaten den 1. marts, men er i dag ansat på deltid 12 timer ugentligt.

Skal borgerne i forbindelse med det nordfynske politi i Otterup, så er nummeret også fremover 64 82 14 48.

Slut med politiet i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce