Slut med pokaldrømme


Slut med pokaldrømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre nordfynske hold ude af pokalturneringen

Pokalturnering

Morud-Stige 1-3

Søndersø-Sanderum 0-3

Lille Pokalturnering

Lunde-Røde Stjerne 1-4

 

Tre af de nordfynske hold, der tirsdag aften var i aktion i én af de to pokalturneringer, havde ikke den store succes, trods pæne indsatser.

Bedst så det egentlig ud på måltavlen i Søndersø, for her kunne man læse 3-0 som slutresultat, men fejl i teknikken var årsagen. Kval-holdet fra Sanderum vandt som forventet, men førte dog kun 1-0 til et kvarter før tid. Selv om udeholdet var dominerende med chancer, så havde hjemmeholdet dog også deres muligheder efter en god samlet indsats.

I Morud var Serie 2-holdet oppe mod Stiges Fynsseriemandskab. Favoritterne kom foran med 1-0 omkring den halve time, men kort efter fik Anders Sørensen udlignet til pausestillingen 1-1.

Efter pausen fik udeholdet et par 10 minutters-udvisninger, men Morud kunne ikke udnytte overtallet, og så tog Stige alligevel sejren med 3-1.

I Lunde var det to hold fra Serie 3, der mødtes. Lundes bundhold mod rækkens tophold Røde Stjerne.

Hjemmeholdet gik frisk til sagen og havde masser af skudforsøg. Det gav bonus, og Mikkel Svendsen kunne fortjent bringe Lunde foran omkring den halve time.

Efter en time lavede Lunde så to fatale fejl i forsvaret, så målmand Gunner Andersen måtte lade to bolde passere, og så røg hjemmeholdets tyndslidte moral.

Udeholdet vandt lidt ufortjent med 4-1.

Slut med pokaldrømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce