Siden 2009 har Søndersø uddelt et årligt skulderklap til en person, der har ydet en særlig indsats for byen og fællesskabet

Søndersø: Egentlig var sælger Jesper Smidt indkaldt til en snak om den fortsatte markedsføring af arrangementerne i Søndersø Handels- og håndværkerforening, men mødet viste sig at være et skalkeskjul.

Missionen for handelsforeningens næstformand Christian Hansen og formand Michael Bjerg var, at overraske Jesper Smidt med årets skulderklappris, som foreningen har uddelt siden 2009.

Planen lykkedes til fulde, og det var en lidt tummelumsk, men også glad Jesper Smidt, der kunne takke for prisen, som en enig bestyrelse stod bag.

Årsagen til hædersbevisningen er, at Jesper Smidt udover sit daglige job i mediebranchen også er den succesrige spillende træner bag Søndersø Håndboldklubs herrehold, som i øjeblikket topper 3. division og ligger til oprykning.

- Prisen giver vi til en person, der gør en engageret indsats og som er med til at sætte Søndersø på landkortet. Det må man sige, at du gør med dit arbejde med håndboldholdet, siger Michael Bjerg.

- Det er gået godt, og det er ikke mindst holdets fortjeneste, efter at vi har fået sammensat en bred trup af unge talenter, siger træneren, der også stadig selv er en del af begivenhederne på banen.

  • Af: