Skovby på jagt efter korsangere

Inge Lynggaard, der her dirigerer Bogensekoret, forsøger at danne et voksenkor i Skovby Kirke, hvor hun er organist. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Skovby på jagt efter korsangere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Organist Inge Lynggaard forsøger at samle stemmer til et voksenkor i Skovby Kirke.

Skovby: Menighedsrådet i Skovby synes, at Skovby Kirke skal have et voksenkor til at supplere børnekoret. Derfor har kirkens organist Inge Lynggard påtaget sig opgaven at forsøge at samle et kor af voksne stemmer - igen.

- Det er nogle år siden, det tidligere voksenkor "gik i sig selv", fordi sangerne fik så travlt, så nu prøver vi igen. Starter forfra, siger Inge Lynggard, der har sat mandag den 22. januar af til den første øveaften.

- De helt unge har jo nok alt for travlt, men det vil være dejligt, hvis vi kan få en aldersspredning fra omkring 50 år, ønsker organisten, der er klar til at lede et kor, hvis der dukker seks-syv sangere op. Og niveauet bliver, så alle kan være med, forsikrer organisten.

For at gøre det mere overskueligt tidsmæssigt regner Inge Lynggaard med, at koret skal øve hver anden mandag fra klokken 19 og knap et par timer frem.

Hvis du vil være med til at synge i Skovbys voksenkor, kan du bare møde op i kirken mandag den 22. januar klokken 19. Tilmelding er ikke nødvendig, men Inge Lynggaard besvarer gerne spørgsmål på forhånd.

Skovby på jagt efter korsangere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce