Liberal Alliance i Nordfyns Kommune inviterer til åbne møder på tre af kommunens skoler.

Nordfyn: Liberal Alliance (LA) på Nordfyn er af den opfattelse, at efterårets valgkamp i høj grad vil komme til at omhandle en kommende skole- og daginstitutionsstruktur. På den baggrund inviterer Liberal Alliance til åbne møder i oktober rundt på tre af kommunens skoler. Det første møde er på Sletten Skole, afd. Skovløkken, tirsdag 10. oktober klokken 19.

Alle tre møder følger samme program. Velkomst ved formand for Børne- og Ungeudvalget, Jens Otto Dalhøj (LA). Herefter oplæg om fakta på 0-18 årsområdet, diskussion og indlæg fra de fremmødte og endelig opsamling.    

Ifølge Jens Otto Dalhøj vil partiet inden kommunalvalget 21. november levere et samlet udspil til en fremadrettet struktur af det nordfynske institutions- og skolelandskab.

- Borgerne i Nordfyns kommune har et berettiget krav på at kende partiernes holdninger. De er meget velkomne til at komme og bidrage med indlæg og diskussioner, fremhæver partiets spidkandidat.

Foruden Skovløkkeskolen er der møder på Veflinge Skole, onsdag 11. oktober samt på Kongslundsskolen, torsdag 12. oktober.

 Tilmelding er ikke nødvendig./EXP