Skolemadens biler stjålet


Skolemadens biler stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever på Nordfyns Kommunes skoler blev alligevel ikke snydt for dagens ret

SØNDERSØ: Også i går nåede minirugbrød, skrællede gulerødder og dagens frugt frem til eleverne på de nordfynske skoler.

Dagens ret i både store og mindre udgaver blev leveret til tiden, men det holdt hårdt at få skolemaden bragt ud i løbet af mandagen.

- Vi har lejet to varebiler her til morgen (i går, red.) De er rengjort og indrettet, så de opfylder kravene til hygiejne, fortæller projektleder Bo Andersen fra Nordfyns Kommune.

Den vitale transport af den sunde og energirigtige kost til elever fra 0. til 10. klasse var ellers i fare for at måtte aflyses. De to varebiler, der normalt ruller ud med flere hundrede portioner skolemad, blev nemlig stjålet i løbet af weekenden.

Tæt på klokken tre natten til søndag brød tyve ind på Nordfyns Aktiveringscenter på Industrivej i Søndersø. De knuste en rude til kontoret og fandt vej til skabet med det lille pengeskab.

- Tyvene smadrede skabet og stjal pengeskabet. Alarmen gik i gang, og så er de stukket af, fortæller projektleder Bo Andersen.

Tyvene tog flugten. Men de fik skrællet pengeskabet, og her fandt de bilnøglerne til aktiveringscentrets seks varebiler. Herimellem de to biler, der er indrettet til at køre den daglige skolemad ud til 14 skoler i kommunen.

- Tyvene er vendt tilbage i løbet af natten, og så har de stjålet de biler, vi benytter til udkørsel af skolemad, fortæller Bo Andersen.

Tyvene kørte væk i en Toyota Hiace i hvid med nummeret UL 95983 og en metalblå Toyota Sports van med nummeret VH 95983. Begge er mærket med "skolemad" på siderne.

Den ene er købt af kommunen i fjor, da Søndersø Kommunes daværende skolemadsordning blev udvidet til alle storkommunens skoler.

Parkeret et sikkert sted

Ifølge Fyns Politi er de to varebiler indrettet til skolemad endnu ikke dukket op. Til gengæld er de resterende fire biler ikke længere parkeret på p-pladsen bag aktiveringscentret.

- Vi har fundet et sikkert sted til bilerne. Og her bliver de, bemærker Bo Andersen.

Skolemadens biler stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce