Skifter til Lidl: Nordfynsk brugs siger farvel til uddeler

Bo Vasegaard Ingildsen har været uddeler i Nørreby i seks år. For fire år siden kom han tilbage efter en kort afstikker til brugsen i Veflinge. Nu skal han være souschef i Lidl. Foto: Magnus Harkjær

Skifter til Lidl: Nordfynsk brugs siger farvel til uddeler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalbrugsen i Nørreby må sige farvel til sin uddeler Bo Vasegaard Ingildsen, der søger nye udfordringer i Lidl.

Nørreby: Han har knoklet i sammenlagt seks år i byens brugs, og kunderne har elsket ham for hans altid venlige væsen, men nu er det snart tid til at sige farvel for lokalbrugsens uddeler Bo Vasegaard Ingildsen.

Den 1. marts begynder han nemlig i sit nye job som souschef hos Lidl i Svendborg. Han bliver dog boende i Nørreby med sin familie.

- Jeg skifter for at prøve noget andet. Min søster arbejder i Lidl og taler pænt om det, men det er selvfølgelig specielt at skulle væk. Det har været fantastisk med alle de op- og nedture, og jeg har virkelig lært noget, siger han.

Der er ingen planer om at ansætte en ny uddeler, fortæller brugsforeningens formand Vibeke Pedersen.

- To af vores ansatte går op i tid og tager nogle af de opgaver, som Bo ellers har ordnet. Og så har vi ansat Susanne Dinesen, som både skal passe butikken og tage sig af regnskaberne. Bestyrelsen vil også tage nogle opgaver på sig, fortæller formanden, som er ked af at skulle sige farvel til sin uddeler.

- Bo har været populær, og vi er kede af, at han stopper, men jeg kan godt forstå, hvis han trænger til nogle nye udfordringer.

Lukker ikke

Brugsen kommer til at spare lidt penge, når der ikke ansættes en ny uddeler, men Vibeke Pedersen vil gerne mane rygtet i jorden om, at brugsen måske snart lukker.

- Coop er ikke så hurtige til at få meldt tallene fra sidste år ud, så det er svært at sige, hvordan det præcist gik sidste år, men brugsen fortsætter. Det er der ingen tvivl om, siger hun.

Som en afsluttende bemærkning har brugsens uddeler en klar opfordring.

- Bliv ved med at handle lokalt og støt den lille brugs, siger han.

Der bliver holdt afskedsreception for Bo Vasegaard Ingildsen onsdag den 28. februar klokken 16 til 18 i brugsen.

Skifter til Lidl: Nordfynsk brugs siger farvel til uddeler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce