Skamby Cup med ekstra store præmier

Søndag den 14. januar holder Skamby Boldklub Skamby Cup 2018 i Søndersø Hallerne, og der vil være ekstra store præmier på spil denne gang. Foto: Arne Rasmussen

Skamby Cup med ekstra store præmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er 5000 kroner i førstepræmie i Herre Senior-rækken, når Skamby Boldklub den 14. januar fylder Søndersø Hallerne med indefodbold.

Skamby: Traditionen tro byder Skamby Boldklub på masser af indefodbold først i det nye år. Søndag den 14. januar holder klubben Skamby Cup 2018 i Søndersø Hallerne, og der vil være ekstra store præmier på spil denne gang.

Alene førstepræmien i den formodede stærkeste række, Herre Senior-rækken, som er åben for alle, er på hele 5000 kroner. Andenpræmien er på 1000 kroner og tredjepræmien giver 500 kroner.

- Vi håber at nå op på 50-60 hold, siger Flemming Knudsen fra Skamby Boldklub, som også glæder sig over at kunne byde på flotte præmier i de øvrige rækker.

Hovedsponsorer er som de seneste år Intersport Otterup og UgeAvisen Nordfyn.

- I år har også vi fået Superbrugsen i Søndersø med som sponsor, og de giver varekurve til en værdi af 2000 kroner til vinderne i både Dame Senior-, Oldboys- og den rene firma-række. Og andenpræmierne i disse rækker udløser gavekort til Intersport, forklarer Flemming Knudsen, som sammen med en stor stab af gamle Skamby-kendinge står klar med endnu et veldrejet indefodboldstævne.

- Så skynd jer at lave et hold og få det tilmeldt, opfordrer Flemming Knudsen.

Sidste tilmeldingsfrist er den 5. januar til Christian Hansen på 22 95 39 54 eller på mail: skambybk@hotmail.com.

Skamby Cup med ekstra store præmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce