Sikken trængsel: Påskemarked i julevejr

Carsten Simonsen fra Langeskov har taget sin store samling af dvd-film med til påskemarked i Otterup. Foto: Betty Rasmussen

Sikken trængsel: Påskemarked i julevejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trængsel i Otterup Hallen. Kunderne strømmer til påske-kræmmermarked hos Otterup Håndboldklubs Venner.

Otterup: Selv om vejret udenfor mere leder tanken hen på jul end påske, fornægter en fast påsketradition sig ikke inde i varmen i Otterup Hallen: Potentielle kunder søger i en lind strøm i retning mod Hal 1, hvor Otterup Håndboldklubs Venner har stillet an til påske-kræmmermarked. Og selv om indgangen på grund af det store halbyggeri er gemt lidt af vejen, har publikum tilsyneladende ingen problemer med at finde vej.

En times tid efter åbningen klokken 10 er der trængsel i hallen, og nye og knap så nye varer bliver studeret med kenderminer, priser bliver forhandlet, og varer bliver vekslet med sedler og mønter tværs over bordene. Hvis betalingen da ikke klares med mobilepay.

Film til vinter-påske

Det var planlagt, at nogle af boderne skulle have plads udenfor, men da vejret ikke just var til udendørs handel, blev der i stedet skaffet plads inde i hallen. En af dem, der skulle have stået udenfor, er Carsten Simonsen fra Langeskov, der har dækket bordet med dvd-film i lange baner. Danske film og Disney-film, to for 45, tre for 60 kroner.

Carsten Simonsens samling af film begyndte egentlig med, at han samlede til sig selv. Og da samlingen begyndte at rumme dubletter, prøvede han at sælge dem. Det gik fint, og nu køber han ind på loppemarkeder med salg for øje. Differencen mellem køb og salg? Det er en forretningshemmelighed.

Overskuddet fra påskemarkedet går til børne- og ungdomsafdelingen i Otterup Håndboldklub.

Kræmmermarkedet har åbent til klokken 16 skærtorsdag. Og når den sidste handel er afsluttet, er der formentlig en del kunder, der er gået hjem med en film fra Carsten Simonsens stand, så underholdningen til resten af denne vinterlige påske er sikret.

Sikken trængsel: Påskemarked i julevejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce