Sidste rester af kroen er kørt væk

Den sidste gæst er forlængst gået hjem, og Søndersø Kro er nu ikke mere. Nedrivningen er tilendebragt, og de sidste murbrokker er kørt væk. Tilbage er kun en smule oprydning. Mandag forlader nedbrydningsfirmaet pladsen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Sidste rester af kroen er kørt væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERSØ: Arbejdet med at fjerne Søndersø Kro fra jorden overflade er så godt som afsluttet.

De sidste murbrokker er kørt væk, og i går var et par entreprenørmaskiner i gang med at planere jorden på grunden, der gennem generationer har været hjemsted for kroen i Søndersø.

Det er Dansk Nedbrydningsentreprise, der har stået for nedrivningen af kroen og bortskaffelsen af de store mængder byggematerialer. Firmaet oplyser, at arbejdet på krogrunden er forløbet helt efter planen. Allerede i går var arbejdet stort set afsluttet, men det er først på mandag, arbejdet officielt afsluttes med, at den ryddede grund afleveres til dem, der skal står for opførelsen af den nye Rema 1000, som bliver cirka 1000 kvadratmeter stor.

Det er Rema EjendomsInvest, der skal stå for byggeriet af den nye dagligvarebutik. Administrerende direktør Jan Poulsen har tidligere oplyst, at opførelsen af den nye butik vil begynde, så snart at nedbrydningen af kroen var overstået.

Så det varer nok ikke længe, inden håndværkere rykker ind på Odensevej.

Det er planen, at den nye Rema 1000 butik skal stå klar i slutningen af november eller i begyndelsen af december.

Sidste rester af kroen er kørt væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce