Shubidua aflyser koncert i Otterup

Otterup Kræmmermarked skal ud og finde et nyt hovednavn til julis fire dage lange kræmmerfest. Shubidua-forsanger Michael Bundesen og resten af gruppen har aflyst samtlige af sommerens koncerter på grund af sygdom.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Shubidua aflyser koncert i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup Kræmmermarked står igen uden hovednavn. Arrangører er på jagt efter et nyt navn til årets marked

Otterup: Først var der Bamses uigenkaldelige farvel ved årsskiftet, der gjorde livet surt. Nu er det så gruppen Shubidua, der aflyser samtlige koncerter i sommer efter forsanger Michael Bundesen blodprop forleden.

Dermed står Otterup Kræmmermarked tilbage med et musikalsk tomrum fredag aften den 1. juli.

Med to aflysninger indenfor mindre end et halvt år er gode råd ved at være kostbare. Hullet efter ”shubberne” skal fyldes i hurtigt tempo, og en ny musikalsk satsning skal finde vej til plakater, som allerede er trykt, mens andre er på vej i trykken..

Fuld af optimisme

Otterup Håndboldklubs Venner, der står bag det årlige fire dage lange marked på cirkuspladsen ved Nordvestskolen, er dog fulde af fortrøstning. På trods af de hårde odds i branchen, så læner de sig op af bookingbureauet PDH Music A/S.

- Vi har talt med bureauet og forventer, at de finder en fuldgod erstatning for Shu-bi-dua. Vi regner med, at vi allerede i slutningen af ugen har et nyt navn, siger Poul Erik Jeppesen fra ”vennerne”.

Således gik der blot et par uger efter Bamses død i januar før arrangørerne kunne skrive gruppen Big Fat Snake ind på datoen, lørdag den 2. juli.

Shubidua aflyser koncert i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce