Søndersøs herrer i 3. division vandt søndag en sikker sejr i topopgøret over sønderjyderne fra TM Tønder. Og konsoliderer dermed sin plads i toppen af divisionens pulje 4.

32-23 til hjemmeholdet ved dommerens slutfløjt. De samme cifre til de to hold, men med modsat fortegn, vidner om en komfortabel sejr på ni mål, der aldrig rigtig var i fare.

Kamp på cruisekontrol

Foran et altid feststemt publikum i en tætpakket Søndersø Hal cruisede holdet sig gennem kampen. Således kunne spillerne gå til pause med en føring på fem mål, 16-11 stod der på tavlen.

Spillende træner Jesper Schmidt og hans unge men rutinerede mandskab trak hurtigt fra og førte et stykke ind i 1. halvleg med 10-5.

Siden så spillerne sig aldrig tilbage.

Fra starten af 2. halvleg skruede bagskytterne op for tempoet. Og fornemmelsen for flere mål og hurtige kontraer blev omsat til en føring på 19-11. Blot tre minutter gammel var halvlegen.

Føringen blev udbygget til 10 mål midt i 2. halvleg og i slutningen af kampen valgte gæsterne at prøve med en anden keeper. Her var det for sent.

Efter en behagelig og opstemt dag på kontoret fører Søndersø I.F. nu rækken med 21 point, mens Faaborg HK er toer.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.