Fem golfbiler er natten til torsdag blevet stjålet og smadret hos H.C. Andersen Golf i Bogense.

Bogense: Ejer af H.C. Andersen Golf Finn Gramvad var en rystet mand, da han fik besked om, at der natten til torsdag var stjålet fem golfbiler til en værdi af 75.000 kroner stykket fra en garage ved golfbanen.

De dyre golfbiler var nemlig ikke bare stjålet på en dag med et stort golfstævne for 100 kvinder. De var også blevet smadret og kørt i en grøft på Kristianslundsvej.

Med et koben blev garagedøren brudt op, hvorefter frontpanelerne på golfbilerne er ødelagt. Hærværksmændene har tilsyneladende været klar over, hvad de lavede, for bilerne er blevet startet med en kortslutning, hvorefter de er kørt rundt på golfbanerne i høj fart med store ødelæggelser på både bil og græstæppe til følge.

- Heldigvis var nogle af damerne ikke gået i seng klokken 1 i nat, og de har været oppe og se efter, hvem det var, så vi ved nogenlunde, hvem det er. Jeg synes, at gerningsmændene skal komme herud og få en snak med os i mindelighed, for ellers bliver der en meget stor sag ud af det, siger Finn Gramvad.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.