Se video og galleri: RamaZangs unge talenter


Se video og galleri: RamaZangs unge talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unge skuespillere har selv stået for koreografi af danse og alle forberedelserne bag scenen til forestillingen "To på flugt", der er RamaZangs egen fortolkning af eventyret om Rapunzel.

Bogense: Teenagere er da sådan nogle selvfikserede nogen, der ikke laver andet end at rende rundt og tager selfies og så ellers glo på en skærm det meste af døgnet. Er de ikke? Hvis nogen stadig skulle være i tvivl, så har Nordfyn altså også masser af stærkt talentfulde unge mennesker med mod på at folde sig ud på en scene.

I sidste weekend var det ungdomsskolen, der leverede en fejende flot udgave af musicalen Hairspray i Støberiet, og i denne weekend er det næste kuld fra RamaZang, der spiller "To på flugt" på teaterbørnenes nye scene i Fredskoven.

"To på flugt" er RamaZangs egen fortolkning af det klassiske Brødrene Grimm-eventyr om Rapunzel med det lange magiske hår, der bliver bortført fra sine forældre og holdes fanget i et tårn af en ond heks.

Ny generation

- Der er rigtig mange af vores erfarne skuespillere, der lige har været med på Hairspray, så det var sådan med lidt ekstra nervøsitet vi så frem til generalprøven i dag. Det er virkeligt vores nye generation, der har fået lov at få noget plads på scenen, fortæller instruktør Birgitte Pliniussen.

De unge skuespillere har selv stået for koreografi af danse og alle forberedelserne bag scenen, men selv om holdet ikke har nået at spille hele forestillingen igennem fra start til slut, så gik generalprøven over al forventning.

Fantastisk godt

- Jeg havde bare forestillet mig alt muligt, der kunne gå galt. Vores faste teknikker kunne ikke i dag, og jeg frygtede, at børnene skulle lade sig hyle ud af det, hvis noget gik galt. Men de har bare spillet igennem det hele. Jeg er både stolt, glad og faktisk også ret overrasket. De gør det jo rigtigt godt, fortæller Birgitte Pliniussen i pausen.

Hos RamaZang kan børn og unge gå til teater, og konceptet trækker deltagere langvejs fra. Endda enkelte helt fra den anden side af Lillebælt.

Der er forestillinger både lørdag og søndag i natungernes nye hule Fredskoven.

Se video og galleri: RamaZangs unge talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce