Se video: Otteruphaller viser rundt

Centerleder Christian Tranberg glæder sig til at slå dørene op til det store byggeri, der i oktober indvies som Otterups nye imponerende idrætscenter. Foto: Thomas Gregersen

Se video: Otteruphaller viser rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag kan du få et kig bag den sorte facade på de nye Otteruphaller.

Otterup: Det er i dag - lørdag den 9. juni, at alle interesserede kan få et kig med bag facaden på det store byggeri ved Otteruphallerne. Der er mulighed for at få et indblik i byggearbejdets fremskridt fra klokken 10 til 14. Siden det første spadestik blev taget i september er der vokset godt 15000 kvadratmeter gymnastikhal, café, kontorer og træningsforhold frem. Blandt andet fører hovedindgangen nu gæsterne direkte ind i et åbent område, hvor et afslappet caféområde forbinder alle tre haller.

- Byggeriet er for alvor ved at tage form, og derfor kan vi selvfølgelig næsten heller ikke vente med at vise Otterups borgere deres nye samlingssted, siger en begejstret centerleder Christian Tranberg.

Ikke alene har byggeriet holdt tidsplanen, men også budgettet har kørt på skinner uden nogen store uforudsete udgifter.

- Det er vi faktisk ret stolte af på et så stort byggeri til en pris omkring de 37 millioner kroner. Alt er gået efter planen, og det kan vi både takke vores rådgivende ingeniører og byggefirmaet Dansk Boligbyg for, siger Christian Tranberg.

Udover et stort lyst og moderne motionscenter til Motion og Velvære er der bygget en fuld gymnastikhal med alle moderne springfaciliteter. I caféområdet vil der være møbleret til omkring 150 mennesker, der kan mødes i forskellige sociale sammenhænge.

Som en del af byens nye idrætscenter vil også Nordfyns Kommunes genoptræning rykke ind i hallen.

- Det bliver et langt mere levende sted i hverdagene og i dagtimerne, og det glæder vi os meget til, siger centerlederen.

Det færdig byggeri indvies efter planen den 6. oktober.

Se video: Otteruphaller viser rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce