Se video: Gammelt mejeri i Ore er brændt ned


Se video: Gammelt mejeri i Ore er brændt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det 77 år gamle mejeri i Ore stod onsdag morgen i flammer. Mejeriet stod til at skulle rives ned.

Ore: Tidligt onsdag morgen blev Beredskab Fyn kaldt til det gamle tidligere mejeri i Ore mellem Bogense og Brenderup. Tagkonstruktionen i den tidligere beboelsesdel af mejeriet stod i flammer, og et stort antal redningskøretøjer fra både Nordfyn og Middelfart kæmpede med ilden i flere timer.

Det betød, at Middelfartvej gennem Ore var spærret for al gennemkørsel onsdag morgen, men onsdag formiddag er vejen atter farbar, siger indsatsleder Mads Buse til Fyens.dk

- Vi har været til stede med tyve brandfolk, og vi tilkaldte også en cobra-slukker fra Odense. Den kan sprøjte med et meget højt tryk og sprøjte gennem vægge, uden at vi behøver at bryde dem ned. Der var en tagkonstruktion, vi ikke kunne komme igennem, og derfor valgte jeg at tilkalde hjælp fra Odense.

Mejeriets beboelsesdel rummede indtil sidste år tre lejemål, men på grund af omfattende problemer med fugtighed og skimmelsvamp blev lejemålene lukket i sommeren 2016. Der var ingen mennesker til stede i bygningerne, fastslår Mads Buse.

- Vi fik at vide, at der engang imellem holdt biler ved ejendommen, så vi var lidt i tvivl om, om der var personer til stede. Men det var der ikke, lyder det fra indsatslederen, som ikke kender årsagen til branden.

- Det er for tidligt at sige noget om. Der stod en gammel tørretumbler derinde - om det kan være den, ved jeg ikke. Brandårsagen går teknikerne i gang med at undersøge, fastslår Mads Buse.

Mejeriet stod til at blive kondemneret og revet ned. Et omfattende rod på grunden har været en torn i øjet på naboerne, ligesom der har været problemer med rotter.

Bygningerne har en fortid som først mejeri og siden maskinfabrik inden der i de senere år blev drevet et fast loppemarked i produktionsbygningen.

Se video: Gammelt mejeri i Ore er brændt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce