Satsning til byfesten i Krogsbølle: Populært band står for underholdningen

John Mogensen Jam og diskoteket NorthSound står for underholdningen fredag aften til byfesten i Krogsbølle. Her et tidligere billede fra fællesspisningen i teltet ved boldbanerne. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Satsning til byfesten i Krogsbølle: Populært band står for underholdningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Mogensen Jam og diskoteket NorthSound står for underholdningen fredag aften til byfesten i Krogsbølle, mens der er ad libitum på helstegt pattegris, kyllingspyd og andet tilbehør. Alle billetter er stort set revet væk.

Krogsbølle: For første gang i mange år investeres der i en stor begivenhed til byfesten i Krogsbølle.

KG&IF har i samarbejde med Dagli Brugsen Bårdesø sørget for et særdeles festligt program fredag aften, hvor byfesten i Krogsbølle skydes i gang.

John Mogensen Jam og det mobile diskotek NorthSound står for underholdningen i et opstillet telt, og samtidig er der fra klokken 18.30 ad libitum på helstegt pattegris, kyllingespyd og andet tilbehør. Drikkelse kan købes til rimelige priser i baren. Alle billetter til spisning og musik er stort set revet væk, fortæller Simon Bo Sørensen, der har været med til at planlægge fredagens program.

- Der er meget tæt på udsolgt. Hvis du ikke har fået købt billet endnu, skal du være hurtig og kontakte Lone Vobbe på telefon 29 46 62 70. En billet koster 200 kroner.

Bag diskoteket NorthSound står en flok unge gutter, der alle er opvokset i Krogsbølle og omegn. I deres fritid dyrker de deres fælles passion, musikken, og nu skal de altså optræde på deres egen hjemmebane.

Revy lørdag aften

Byfesten i Krogsbølle løber fra fredag den 31. maj til søndag den 2. juni. Revyen, der bliver opført lørdag klokken 19, plejer at være det helt store trækplaster.

I år kniber det dog lidt at få solgt alle billetter, fortæller Anders Eriksen, der er med til at planlægge byfesten.

- Sidste år solgte vi 130 til 150 billetter, men årene forinden havde vi nærmest altid udsolgt med 200 solgte billetter, og folk var på venteliste. I år har vi lige nu solgt omkring 80 billetter, så folk skal ikke holde sig tilbage.

Til revyen er det tilladt at medbringe egen mad, og der kan købes øl, vin, shots og sodavand i baren. Billetter bestilles hos Anders Eriksen (22 82 25 91) eller Helle Jørgensen (30 34 05 40).

Revyen fremføres også om søndagen klokken 13 og efterfølgende kåres årets KG&IF'er. Klokken 16 står den på fællesspisning, og her skal du tilmelde dig hos Louise Degn senest den 28. maj (21 78 82 84). Grillmenu koster 50 kroner, og børnemenu 25 kroner.

Satsning til byfesten i Krogsbølle: Populært band står for underholdningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce