Sammenhold: Løb eller gå mod kræft

Den 8. og 9. september er der igen Stafet for Livet ved Bogense Hallerne. Du kan allerede nu tilmelde dig og dit hold. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Sammenhold: Løb eller gå mod kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet i Bogense har åbnet for tilmeldinger.

Bogense: Nu er tilmeldingen til Stafet For Livet Nordfyn 2018 indledt, og alle kan dermed også blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på og indsamler penge til kræftsagen. Det foregår ved Bogense Hallerne 8.-9. september.

Vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse og national ambassadør for Stafet For Livet, Per Larsen - forhenværende chefpolitiinspektør i København - har som tidligere kræftpatient deltaget i flere af landets stafetter. Og hans opfordring er klar: - Det er en fantastisk øjenåbner at være med. Stafet For Livet er med til at bryde tabuet omkring kræft. Det er med til at skabe en dialog mellem patienter, pårørende og almindelig interesserede. Og sidst men ikke mindst skaber det et fantastisk sammenhold og fællesskab i den fælles kamp mod kræft, siger Per Larsen i en pressemeddelelse.

Man tilmelder sig til Stafet For Livet som hold. Alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, foreningsaktive eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Alle hold viser, at ingen skal kæmpe alene mod kræft - og at hvis vi står sammen, er vi stærkere. - Kræft rammer desværre alt for mange. Netop derfor ser man deltagere fra alle sociale og kulturelle skel på en stafet. Og jo flere vi er, jo stærkere står vi sammen mod den forfærdelige sygdom, siger Per Larsen.

Bestemmer selv størrelsen

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe eller gå. Mange hold er omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten - 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.

- Når man tænker over, hvor livsbekræftende en stafet er, og hvor meget det giver en, så er pengene i den grad givet godt ud. Til Stafet For Livet fejrer vi livet, og reflekterer over livet, siger Per Larsen. /EXP

Sammenhold: Løb eller gå mod kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce