Fodbold, Herrer Serie 4, Pulje 3, Særslev BK-Lunde G&IF 1-1(1-1):

Både Særslev og Lunde går efter at lande i Serie 4’s top seks og dermed spille i Serie 3-2 i foråret. Der var derfor god tænding på i lokalopgøret søndag middag i Særslev og da regnebrættet skulle gøres op var det da også med en pind til hver. 1-1 sluttede opgøret, der havde Lundes Mads Jørgensen og Særslevs Mikkel Olsen som målscorere. Begge midt i første halvleg.

-Men vi skulle have scoret flere mål, ærgrede Særslev-træner Jørgen Hansen sig. Særligt ellers træfsikre Malte Kristensen var uheldig.

-Spillet fungerede fint, men det gjorde afslutningerne bare ikke, erkendte Jørgen Hansen, som har fået 5 nye spillere omkring holdet efter sommerferien.

Der var mange dueller på midten af banen, hvor to af kampens profiler, Lundes Sebastian Bjørnsen og Særslevs Morten Olsen, fordelte sol og vind på deres respektive hold. Den rutinerede angriber, Erling Odgaard Rasmussen, blev skiftet ind i Særslevs front, men Dennis Larsen og Anders Karslen spillede en fin kamp i Lundes forsvar.

-Vi skulle have lukket til 2-0. men da vi ikke får gjort det, så er det, set over hele kampen, OK med 1-1, syntes Lundes træner, Sune Larsen, som var tilfreds med eksperimentet med højt pres.

AR