Særslev klar til sommerfest

Alex Johansen, Karsten Nielsen og Henning Bager er bare tre af de frivillige, der hvert år lægger et et kæmpe arbejde i sommerfesten i Særslev. Her har de fundet udstyret til fredagens afterski frem.
Foto: Peter Leth Larsen

Særslev klar til sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roekast og afterski blandt indslagene til årets sommerfest

SÆRSLEV: Sportsvennerne i Særslev er netop nu i fuld gang med forberedelserne til den 16. sommerfest.

Som noget nyt får festpladsen i år besøg af et omrejsende tivoli, der har radiobiler og karruseller klar til afprøvning allerede i morgen aften, og de pakker først ned igen, når sommerfesten slutter sent søndag eftermiddag.

Gæt en kalv

Selv hvis man ikke er til karruseller er der alligevel mange gode grunde til at smutte forbi boldbanerne i Særslev, mens festlighederne er i gang. For vanen tro er der mange muligheder for at blive underholdt og ikke mindst støtte idrætsforeningerne i Særslev.

Et af de helt store hit er Afterski-festen fredag aften, hvor man får en gratis øl i baren, hvis man husker at møde frem iført fuld skiudrustning.

Bønderne får mulighed for at vise deres talenter indenfor roekastning søndag eftermiddag. Her gælder det om at kaste en roe så langt som muligt med en greb - og der kræves efter sigende ikke grønt bevis for at deltage.

Endelig kan man få fyldt fryseren op med kalvekød, hvis man kan gætte vægten på en levende kalv. Årets store cykelløb, Særslev Rundt, bliver også afviklet under sommerfesten og ikke mindre end 12 deltagere er klar til at give de andre baghjul.

Særslev klar til sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce