Særslev, gymnastikopvisning:

Sædvanen tro var der masser af folk på lægterne, da Særslev Gymnastikforening lørdag eftermiddag rullede springmåtterne ud til endnu en opvisning i NFE-Hallen. Og de blev ikke skuffet.

-Vi er en stor forening i forhold til byens størrelse, sagde en travl gymnastikformand, Maibritt Thomsen, som endnu engang kunne glæde sig over både gymnaster, folkedansere og judokæmpere på gulvet.

Op mod tre hundrede viste vinterens øvelser frem på gulvet. Foruden nogle friske instruktører, som også trådte op med et lille show. Også Nordfyns Efterskole var på gulvet med et stort hold.

-Vi holder traditionerne ved lige, glædede Maibritt Thomsen sig, mens forældre og børn charmerede sig frem på gulvet.

Judokæmpernes formand, Holger-Henning Carlsen, blev til store klapsalver hædret for hans utrættelige arbejde med at optimere træningen for de seriøse kampsportsudøvere.

-Mange tak. Det havde jeg godt nok ikke lige set komme, lød det beskedent fra den aktive judoformand, som selv viste sine kæmpere og deres øvelser frem ved opvisningen.

Livsglæden var til at få øje på hvad enten det var i gymnasternes gulvøvelser eller i de kraftfulde spring. Særslev-gymnastikken sprang ind i foråret!

AR