Særslev: Velfærds-center udsat to måneder

Det nye testcenter for hjælpemidler til handicappede får base på Fredensbo Centret i Særslev - to måneder senere end planlagt.
Foto: Klaus Wind

Særslev: Velfærds-center udsat to måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Laboratorium for hjælpemidler til handicappede åbner på Fredensbo den 11. november.

Åbningen af Living Lab Nordfyn, et testcenter og laboratorium for velfærdsteknologi til handicappede, er udsat i to måneder og to dage.

Centeret, som Nordfyns Kommune indretter sammen med Danske Handicaporganisationer og firmaet Public Intelligence, får til huse i Fredensbo Centeret i Særslev.

Og da planerne i februar blev lanceret, sagde seniorkonsulent og partner i Public Intelligence Peter Julius, at centeret skulle åbne den 9.9 klokken 9.09.

- Vi holder altid vores åbningsdatoer, sagde Peter Julius, da avisen lovede at holde ham fast på datoen.
Men ikke denne gang.

Åbningen er udsat til den 11.11 - måske klokken 11.11.
- Det har vist sig at være nødvendigt med nogle ombygninger, blandt andet skal et handicaptoilet brækkes ned, og det har vi ikke kunnet nå, fortæller direktør for Social- og Arbejdsmarkedsområdet Ulla Andersen.
- Og centeret skal være helt færdigt, før vi åbner, fastslår hun.

Living Lab skal være et levende laboratorium, hvor alle former for velfærdsteknologi til handicappede børn og voksne kan afprøves og nye hjælpemidler kan udvikles.

Peter Julius fra Living Lab har tidligere sagt til avisen, at han regner med, at interesserede vil komme ikke bare fra hele Danmark, men også fra udlandet for at se på det nye centers udbud af velfærdsteknologi.

Han forventer derfor også, at centeret vil skabe nye arbejdspladser på Nordfyn.

Særslev: Velfærds-center udsat to måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce