Sådan er det gået på banen


Sådan er det gået på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inden efterårssæsonen start bringer vi en status over fodboldholdene i de forskellige rækker på Nordfyn:

1. division damer

Højest placerede hold, Lunde, klarede lige skærene i 1. Division og kan se frem til at forsætte i rækken, hvor man nok gerne vil en anelse længere op, så man ikke skal spille med nerverne uden på bluserne til de sidste kampe i den nye sæson.

Damernes serier

I damernes serier har vi Hårs-lev som det højest placerede hold, hvor holdet endte forårets kvalifikationsrække på en fjerdeplads med 21 point efter sejr i det indbyrdes opgør mod Skamby, som sluttede nr. 6 med 18 point, lige foran Lundes 2. hold med 12 point.

Derudover var der Skovby i

denne række, og det nystartede hold sluttede med hæderlige ni point efter foråret.

Ore Sogns damer sluttede helt i top i syv-mandsrækken med ni sejre og kun et enkelt nederlag.

På ungdomsfronten har Søndersø/Lundes damejunior vundet syv-mands rækken foran Veflinge, mens der også var puljevindere i form af Søndersøs lilleputpiger og Bogenses miniputpiger.

Kval. og Serie 1

For Otterups hold i kvalifikationsrækken blev det et lidt skuffende forår, hvor man måtte tage til takke med en placering i den nederste halvdel af rækken.

I Serie 1 ligger KRFK igen i år i betænkelig nærhed af nedrykning, dog ikke som i fjor næsten helt fortabt, men i år ligger holdet lige over stregen med 15 point, hvor B1913 lige under har 13 point, men de ligger tæt de sidste seks hold.

Herre Serie 2

I denne række har de fleste af holdene på Nordfyn deres førstehold liggendse, og rækken er næsten allerede afgjort med to ret suveræne førerhold i form af Ubberud og KFUM med hver ni sejre og kun et nederlag.

For Morud, Søndersø, Otterup og Bogense ligner det som sidste år pæne midterplaceringer, om end Søndersø "kun" har seks point op til de førende. Morud startede ellers sæsonen forrygende, men kunne ikke helt holde ved i slutfasen og tabte bl.a. i en "lige" kamp stort i Søndersø lige inden ferien.

I bunden af rækken ser det skidt ud for Klinte og Skamby, og allerede efter det indbyrdes opgør først på sæsonen var det klart, at det nok ville blive mere end svært at klare skærene i rækken. Helt sidst uden point ligger Skamby med 10 point til redning, mens Klinte har lidt mere realistiske forhåbninger, da der trods alt kun er fire point op til Næsby over stregen.

Herrernes Serie 3

Her er det Veflinge, der p.t. ligger bedst med en andenplads efter Røde Stjerne, der har maksimum 33 point mod Veflinges 27.

Veflinge trues bagfra af KFUM i kampen om at opnå oprykningskampe. Midt i denne række ligger KRFK med fire sejre og syv nederlag.

Også Søndersø har en andenplads efter foråret, men holdet kan kun rykke op, hvis klubbens Serie 2-hold også gør det.

I denne række er Hårslev nummer fire og Særslev nummer seks, mens Veflinges andethold ligger under stregen med kun seks point.

I Serie 3 kreds 4 ligger Hasmark placeret midt i rækken med fire point op til andenpladsen, mens Otterups 3. hold så godt som er rykket ud med kun ét point efter forårets 11 kampe.

Ungdommen

På ungdomsfronten har der været puljevindere i form af Otterups Junior A, drengeholdet fra Lunde i B-rækken, Skambys drenge i syv-mands rækken og endelig Bogenses stærke lilleputhold i A-rækken.

I lilleputternes rækker har Søndersø desuden vundet ni-mands rækken i foråret foran Hårslev og Veflinge.

For de ældste miniputter har Skamby vundet B-rækken foran Veflinge og Morud, mens Ore/FIF/BIF har vundet miniput B for yngste foran Særslev og Skovby.

Samme klubsamarbejde vandt desuden mikroput B for de ældste. Samme topplacering opnåede Søndersø i en af de andre mikroputrækker, ligesom Otterup vandt deres mikroput ældste knebent foran KRFK.

For de yngste mikroputter var der en enkelt nordfynsk puljevinder i form af Morud.

Sådan er det gået på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce