S klar med spidskandidat


S klar med spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VALG: Borgmester Erik Hansen, Søndersø, er valgt uden modkandidater

NORDFYN: To ud af de tre nuværende nordfynske borgmestre står øverst på kandidatlisterne, når nordfynboerne går til valg for at vælge den nye kommunalbestyrelse i november.

Borgmester Bent Dyssemark (V), Otterup, blev inden jul valgt til Venstres borgmesterkandidat. Og efter en fælles generalforsamling for de fire socialdemokratiske partiforeninger på Nordfyn, står det klart, at borgmester Erik Hansen (S), Søndersø, er parat til at tage kampen op i et forsøg på at hænge borgmesterkæden om halsen i den nye storkommune.

Den opkaldes som bekendt efter købstaden Bogense.

Fra 1. januar 2007 er den politisk administrative enhed udset til at varetage servicen for knap 29.000 nordfynboer. 25 lokalpolitikere skal have plads i den nye kommunalbestyrelse.

Tidligere byrådsmedlem for socialdemokratiet i Bogense, Arne Bak,var i første omgang klar til at gøre Erik Hansen rangen stridig. Men han valgte at trække sig på generalforsamlingen, og dermed er Erik Hansen reelt valgt som partiets borgmesterkandidat uden modspil.

- Det vil være meningsløst at bruge tid og kræfter på en opslidende intern debat. Målet er at vinde valgkampen, og jeg har stor respekt for Eriks politiske værdier, påpeger Arne Bak, der formentlig vil være at finde på socialdemokratiets liste til november.

Det samme vil de to gruppeformænd Jørgen Simonsen, Otterup, og Gert Rasmussen, Søndersø, når medlemmerne har talt i partiforeningerne.

- Selv om jeg blev valgt som spidskandidat i Otterup ved sidste valg, så kandiderer jeg ikke. Erik Hansen er det oplagte valg med et stort personligt stemmetal ved sidste valg.

- Erik er utroligt god til at samarbejde. Så jeg er fuld af fortrøstning, lyder det fra de to politiske kolleger.

Godt 1600 personlige stemmer ved sidste valg skal nu bruges til at sikre Erik Hansen og de øvrige socialdemokrater en valgsejr. Men al snak om valgkamp er indtil videre udelukket i samarbejdets ånd.

- Jeg lægger op til et bredt konstruktivt samarbejde på tværs. Og både evne og vilje er til stede for hele Nordfyn. Vi skal tænke som én kommune, bemærker en optimistisk borgmesterkandidat.

Han glæder sig til at tage livtag med den nye struktur, hvor der bliver plads til socialdemokratiets budskaber. Ikke bare i glas og ramme, men i hverdagen.

- Plads til alle. Brug for alle. Det handler om tryghed og omsorg, og det budskab har jeg taget med mig siden 1997, konstaterer en måske kommende borgmester.

S klar med spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce