Socialdemokratiet har nu offentliggjort kandidatlisten til kommunalvalget. Den indeholder to navne fra den nu snart forhenværende Nordfynsliste.

 

Den socialdemokratiske opstillingsliste har ligget klar i nogen tid, men partiet har ventet med offentliggørelsen for at afvente Nordfynslistens endelige beslutning.

Opstilings-afstemningen kommer ikke til at gå om af den grund. De to tilflyttere fra Norfynslisten, Arne Erlun og Dorte Schmidt, bliver blot placeret nederst på den allerede vedtagne kandidatliste.

Seks af de syv nuværende S-medlemmer af kommunalbestyrelsen genopstiller. Kun Lasse Haugaard genopstiller ikke på på grund af kommende studier.

Herefter ser den socialdemokratiske kandidatliste således ud:

1. Kim Johansen, Bogense

 

2. Gert Rasmussen, Veflinge

3. Helle Waagner, Bogense

4. Brian Lebæk, Otterup

5. Anette Lykke Jensen,  Særslev

6. Idrees Haider, Søndersø,

7. Kim Fischer Nielsen, Otterup

8. Pia Longet, Otterup

9. Birna Harfeld Friislund, Skamby,

10. Kent Lindharth, Otterup,

11. Svenn Kopp Pedersen, Bogense

12. Ann Berit Christensen, Morud.

13. Klaus Hummelhoff, Lunde,

14. Arne Erlund Kappendrup

15. Dorte Schmidt, Hasmark

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.