Regentparrets besøg i Bogense den 5. juni byder på et varieret program. Frokosten nydes på Gyldensteen Golf.

Bogense: Det er et alsidigt og varieret program, der venter Hendes Majestæt og prinsgemalen, når de ankommer til Bogense i anledning af købstadsjubilæet på Grundlovsdag, den 5. juni.

Fra Middelfart ankommer regentparret i bil, men efter velkomst på Østre Mole skifter parret til karet og en tur gennem byen til rådhuset.

Her skal de se en udstilling om købstadens 725 år lange historie, inden turen fortsætter til Gyldensteen Strand, hvor parret skal opleve arbejdet med at omdanne godsets jorde til nye vådområder i pagt med naturen.

Frokosten indtages i restauranten på Gyldensteen Golf sammen med den samlede Kommunalbestyrelse.

Siden skal Dronningen se den nyanlagte rosenpark på stedet, mens Prins Henrik besøger plejehjemmet Møllehaven og senere fjernvarmen på Fynsvej.

Parret slutter deres besøg i købstaden med et ophold i Bogense Kirke. Her skal de blandt andet høre Nordfyns Percussion spille op.

Læs det detaljerede program for det royale besøg i fredagens udgave af Fyens Stiftstidende

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.