Søndersø: Stig Rossen giver koncert i Søndersø Kirke søndag 27. august klokken 16. Det sker i anledning af et dobbelt jubilæum i Lions Club.

Organisationen har på verdensplan eksisteret i 100 år. I Søndersø blev afdelingen oprettet i 1977 - det er med andre ord et lokalt 40 års jubilæum, Stig Rossen på den måde et med til at festligholde med sin koncert i kirken.

Det koster 225 kroner at overvære koncerten. Billetter kan købes hos Din Tøjmand på Odensevej i Søndersø eller ved at kontakte den lokale Lions-præsident, Mogens Andreasen, på denne mailadresse: mogensandreasen@outlook.dk (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.