Publikum til rosenfestivalen stemte om de flotteste dekorationer, roser og hatte.

Bogense: Hvert år stemmer Rosenfestivalsens publikum om hvilken af rosendekorationerne, der er den flotteste og hvilken rose, der er den skønneste. I år stemte de også om, hvilken af de rådhusudstillede hatte fra Danske Modister og Hattemagere, der var den flotteste.

Den pompøse påfugle-dekoration ved Manniken Pis tiltrækker sig traditionelt stor opmærksomhed og beundring. Også i år, hvor den på ny kom ind på 1. pladsen - efterfulgt af den store buket-dekoration og svampe-dekorationen.

I kategorien over de skønneste roser af de ti, der var udstillet på rådhuspladsen, gik 1. pladsen til rosen Fellowship, mens Morten Korch rosen og Ingrid Bergman rosen kom ind på de følgende pladser. 

I hatteafdelingen var publikum mest begejstret for Carl Nielsen hatten, der er kreeret af Susanne Juul. På 2. pladsen kom Kirsten M. Villsborgs Morten Korch hat, mens tredjepladsen gik til Clair Renaissance hatten, som Mathilde Førsters  havde begået.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.