Straksservice i Hjælpemiddeldepotet i Søndersø er ikke længere et forsøg. Der er fortsat åbent for udlevering af mindre komplicerede hjælpemidler to gange om ugen.

Søndersø: Nordfynboer, der har brug for et hjælpemiddel, der ikke kræver den store godkendelsesprocedure eller installation i hjemmet, det kunne være en rollator eller en toiletstol, kan stadig selv hente det i Hjælpemiddeldepotet på Rebslagervej 6, der har åbent for straksservice to gange om ugen.

Straksservice blev sat i gang som et forsøg i starten af oktober og evalueret i december. Og på baggrund af de knap tre måneder med smidig udlevering og hurtig reparation af mindre fejl og skader har politikerne i Social- og Sundhedsudvalget besluttet, at straksservice skal fortsætte som et permanent tilbud til de borgere, der selv kan møde op på Rebslagervej eller få en pårørende til det.

Evalueringen viste, at 55 personer havde benyttet sig af straksservice, hvilket svarer til to-fem personer pr. åbningsdag, og at sagen i 44 tilfælde kunne afsluttes efter besøget i straksservice.

Den eneste ændring i forhold til forsøgsperioden er, at åbningstiden skæres med et par timer om tirsdagen, så der tirsdag er åbent fra 14-15 og fredag fra 9-12.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.