Roere kom i arbejde på land

Iklædt røde Sea Challenge-trøjer så Erik Sterling (t.v.) og Willy Johansen frem til at være med til at få arrangementet til at glide.
Foto: Hans Østergaard

Roere kom i arbejde på land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ro- og kajakklub fik besøg af knap 100 Sea Challenge- deltagere

BOGENSE: Deltagerne i dette års Sea Challenge Fyn for kajakker og robåde var i går ude på 4. etape: Fra Middelfart til Bogense.

Mens roerne havde gang i pagajer og årer på den 40 kilometer lange etape, havde medlemmer af Bogense Ro- og Kajakklub inde på land travlt med at gøre klar til at beværte de knap 100 deltagere. Og ved klubhuset på Østre Havnevej stod en glad mand og ventede på, at de første deltagere skulle nå Bogense.

- Sea Challenge står for hele arrangementet, men vi skal levere hjælpere til blandt ølsalg og til at få bådene op af vandet. Og deltageren skal til spisning her ved klubhuset, hvor menuen står på italiensk buffet, sagde formanden for Bogense Ro- og Kajakklub, Anders Rosschou.

Ud over, at arrangementet giver penge i klubkassen, er der også en anden grund til, at Bogense Ro- og Kajakklub gerne giver en hånd med:

Kammerater løfter i flok

- Et sted mellem 30 og 45 medlemmer samt mange gode naboer er med til at hjælpe til. Det giver os meget socialt at være med til sådan noget her, og det er med til at integrere klubbens nye medlemmer, forklarede Anders Rosschou.

Deltagerne i Sea Challenge skulle sove på Bogense Skole, og her skulle Erik Sterling holde vagt ved kajakkerne. Han meldte sig ind i klubben, da han flyttede fra Odense til Bogense og ikke kendte nogen.

- Man får et netværk gennem foreningslivet, og jeg er kommet til at kende mange, sagde Erik Sterling.

I en bod ved klubhuset stod Willy Johansen beredt med kaffe, kage og vin.

- Jeg ror ikke selv, men giver en hjælpende hånd med, for det giver et dejligt kammeratskab, fortalte Willy Johansen.

Omkring klokken 13.30 fik medlemmer og tilskuere noget at kigge på. Her passerede Flemming Grønholm og Thim Bæk i toerkajak nemlig som de første mållinjen i tiden 3.43.24.

Roere kom i arbejde på land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce