Bogense: Fyns Politi efterlyser vidner, der kan hjælpe efterforskerne på sporet af de gerningsmænd, som med hvid maling begik hærværk på fem biler på p-pladsen på Bogense marina i mandags. Her fik bl. a. en tysk bil påmalet et hagekors.

- Kort forinden ved vi, at der er sket røgudvikling fra en nærliggende båd, der havde indbrud. Det stammer formentlig fra en pulverslukker. Hvis nogen har set noget i den forbindelse, vil vi gerne i kontakt med dem, siger per Laursen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

I forvejen har politiet fået en del tip.

- Dem er vi i fuld gang med at efterprøve, siger Per Laursen. (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.