Rockfestival for børn og unge


Rockfestival for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock, dans og sang, når den 11. rockfestival spiller op i Otterup

OTTERUP: Soul, rock og pop. Garneret med masser af børn og unge bag instrumenter og mikrofoner er der dømt rockfestival i Aktivitetshusets gård.

Den traditionsrige festival spiller på 11. år, og i morgen er scenen som altid klar til en lang præsentation af unge orkestre. Der indledes klokken 10 med børne- og ungdomskoret Solstrålerne, der til hverdag ledes af Otterup Kirkes organist.

Siden følger en lang række af ungdomsbands fra Nordfyns Musikskole. De tæller keyboard-orkestret The Flying Keys, Alma og Drengene og de andre - The Others.

Fælles nordfynsk musik

To dansehold fra Nordfyns Ungdomsskole springer ud på scenen i løbet af det knap fem timer lange program. Og det samme gør Nordfyns Concertband, som er en fusion af Nordfynsgarden og Nordfyns Harmoniorkester. Orkestrets 25 unge kommer direkte fra et job i Morud klokken ni og går på scenen i Otterup klokken 11.

- Dejligt at arrangementet mere og mere bliver en fælles nordfynsk aktivitet. I fjor havde vi rockbands med fra Søndersø, de er med igen i år. Og i år har vi også et dansehold fra Bogense, fortæller børnebibliotekar Martin Hansen, Otterup.

Festivalen tæller foruden pølser fra grillen og drikkevarer fra boden også arbejdende værksteder fra ungdomsskolen.

Bag rockfestivalen står ungdomskole, bibliotek, Aktivitetshuset og musikskolen.

Rockfestival for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce