Ren strike for bowlingen


Ren strike for bowlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vELLYKKET: Godt 170 bowlingspillere deltog i den store turnering i Otterup Bowlingcenter i onsdags.

Otterup: De automatiske keglerejsere var på overarbejde i onsdags, da spillerne fra Otterup Motionsbowling inviterede til stævne.

- Vi var over 175 deltagere i løbet af dagen. Alle otte baner var booket op fra klokken 10 om formiddagen og næsten ti timer frem, bemærkede formand Kaj Knudsen.

I dagens løb og helt frem til klokken 20 blev der dystet om pokaler i seks rækker og gevinster for over 20.000 kroner. Og anstrengelserne blev belønnet over en efterfølgende stor buffet i hallen.

Den var kreeret af selveste restauratør Ulrik Bieler, som glæder sig over, at indsamlingsbaromeret er på vej mod højtryk.

For selvom det hele dagen handlede om kugler og kegler, så var det samtidig bowlingspillernes hjælp til både Ulrik Bieler, der skal til Paris med team Rynkeby, og så Børnecancerfonden.

Halvdelen af deltagergebyret kanaliseres over til fonden, og det samme sker med en del af kuvertprisen for at deltage i den righoldige buffet.

Så den største ”strike” får Børnecancerfonden. Den kan se frem til næsten 10.000 gode kroner på en dag i bowlingens tegn. .

kwi

Ren strike for bowlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce