Melby: I Jullerup, Rostrup og Melby skal der være rent og pænt. Derfor arrangerer Jullerup-Melby Borgerforening affaldsindsamling søndag den 8. april klokken 16.

Her sørger medlem af borgerforeningen Christian Højrup Rasmussen for at køre ud med alt det nødvendige udstyr, som Nordfyns Kommune har været så venlige at låne ud.

Ideen er så, at man begynder at samle skrald ind i vejsiden fra sit eget hjem og bevæger sig frem mod forsamlingshuset i Melby, hvor alle indsamlerne mødes og spiser sammen som afslutning på dagen. Ifølge Christian Højrup Rasmussen stod den sidste år på suppe til de 25 frivillige, men i år kommer det nok til at lugte af grill, afslører han.

I 2017 blev der samlet 25-30 kilo skrald sammen i de tre byer.

Interesserede kan tilmelde sig på telefon 61 74 49 50.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.