Ramt af skadedyr: Kvickly-bageri i Otterup er lukket

Hele Kvickly-butikken blev lukket nogle timer onsdag formiddag, mens bageriet forventes at være lukket et par dage. Arkivfoto: Klaus Wind

Ramt af skadedyr: Kvickly-bageri i Otterup er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • For anden gang på en uge er bageriet i Kvickly i Otterup ramt af skadedyr. Derfor blev hele Kvickly lukket onsdag formiddag i et par timer.
  • Bageren forventes at holde lukket nogle dage.

Otterup: "Vi har i nat - efter en uge uden de mindste tegn på skadedyr - kunnet konstatere at der har været tegn på skadedyr på lageret ..."

Sådan skriver Kvickly i Otterup på sin Facebook-side onsdag morgen, efter supermarkedets bageri for anden gang på kun en uge er blevet ramt af skadedyr og har måttet lukke.

- Det er jo det værste mareridt for os. Nu synes vi, at vi har været lidt hårdt ramt. Det er ikke så lang tid siden, at vi havde brand herude. Så jeg synes egentlig, at vi har været igennem nok, siger varehuschef Michael Halberg.

Hvilke skadedyr det er, kan han ikke fortælle, men han garanterer, at situationen bliver håndteret efter bedste formåen:

- Vi regnede egentlig med, at de var væk, fordi der ikke havde været aktivitet i en uge. Men så så vi noget aktivitet i nat, og så ville vi hellere være på den sikre side. Fødevaresikkerheden kommer altid først.

Derfor blev hele butikken lukket ned i et par timer, indtil den var blevet tjekket igennem af et skadedyrsfirma og havde fået tomlen op af Fødevarestyrelsen til at kunne åbne igen.

Men friskbagt bagerbrød må kunderne vente lidt længere på. For det første skal selve årsagen findes. De forventer, at det er et hul udadtil, fortæller varehuschef Michael Halberg, fordi skadedyrsaktiviteten kun er foregået på et afgrænset område.

Herefter bliver der sat fælder op, og bageriet bliver sat i karantæne i 48 timer.

- Vi skal være på den sikre side.

Bagerproduktionen bliver flyttet, mens håndværkerne er i gang, så der stadig kan købes dagfrisk brød i Kvickly.

Ramt af skadedyr: Kvickly-bageri i Otterup er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce