Årets dilettantforestilling i Bårdesø Forsamlingshus foregår omkring en flok farverige personligheder på en lokalradio.

Bårdesø: Der er lokalradiostemning som i de glade amatørdage i 1980'erne, når Radio helt til rotterne går i æteren over Bårdesø i marts. I øjeblikket bliver der øvet intensivt på scenen i forsamlingshuset, hvor instruktør Janni Skytte Jensen mener, at der er ved at være styr på løjerne. Der er generalprøve den 8. marts, så der er stadig tid til at få de sidste detaljer rettet til.

- Det er en helt klassisk dilettantforestilling, hvor der sker en masse forviklinger og ret underholdende intriger, fortæller instruktøren.

Holdet på otte har øvet siden nytår, og i år er der ikke mindre end to debutanter med på holdet.

- Det er vigtigt, at vi får flere nye med på holdet, ellers er jeg bange for at der om få år ikke er dilettant i Bårdesø mere. Det bliver sværere at få et hold op at stå, men i år lykkedes det igen. Det er i øvrigt vores 40-års jubilæum, men det er nu ikke noget vi gør så meget ud af, fortæller Janni Skytte Jensen, der selv har været med i 27 år. Først på scenen og de seneste 5-6 år som instruktør.

I Bårdesøs dilettantforestillinger er en af de gennemgående personer postbuddet Titter, der spilles af Anne Schmidt. Derudover består forestillingen af Crooner Kaj (Birgit Mølborg Pedersen), Yeeha Jytte (Emilie Højmark Vobbe), Kim (Stina Johansen), Gerhard Rundfunk (Martin Eriksen), P.S. (Martin Just), Gunhild (Charlotte Jensen) og Oluf (Sofie Knudsen).

- Som man kan se på rollelisten, så mangler vi især nogle mænd. I år har vi to kvinder i manderoller, smiler Janni Skytte Jensen.

Der er generalprøve 8. marts klokken 19, premiere den 10. marts klokken 19, Familie- og pensionistforestilling den 11. marts klokken 14 og en ekstraforestilling lørdag den 17. marts klokken klokken 19.

Billetter til generalprøven kan bestilles hos Helle Jørgensen på telefon 30340540.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Dødsfald: Dilettant aflyst i Krogsbølle

Dødsfald: Dilettant aflyst i Krogsbølle