Prøv mindfulness: Meditationsrejse for store og små

Arrangementet bliver holdt ved Forever-Mindful, som tilbyder mindfulness til både private og virksomheder. Privatfoto

Prøv mindfulness: Meditationsrejse for store og små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 15. februar kan du få lov til at snuse til mindfulness og meditation hos Forever-Mindful i Særslev. Der er både åbent for børn og voksne.

Særslev: Mindfulness er et begreb, som er blevet mere og mere udbredt i Danmark. Det betyder egentlig bare, at man er til stede i nuet og både mærker de dårlige og gode følelser og tanker. Sagt på en anden måde: Når man taler med sine børn eller kører bil, så skal man være dér i stedet for at forsvinde ind i de sociale medier på sin telefon.

Sådan cirka lyder Judy Elvira Borg Madsens forklaring på, hvad mindfulness går ud på. Hun blev uddannet inden for det for cirka ni år siden, hvorefter hun brugte det i sit job som fængselsbetjent, og i dag har hun sin egen praksis i Særslev kaldet Forever-Mindful.

Det er her, hun for første gang nogensinde inviterer nysgerrige ind til fire forskellige meditationsrejser, som hver koster 35 kroner. Meditation er nemlig en måde, hvorpå man kan opnå mindfulness, fortæller hun:

- Du lærer at være mindful igennem meditation. Det er det her med at mærke efter kroppen lige nu og her og derigennem forsvinde lidt fra stress og jag. Jeg håber da, at folk kommer, for jeg vil gerne dele ud af det her. Mindfulness behøver ikke være stort og svært. Det er bare vigtigt, at vi finder ro, især i en tid hvor stress er ved at blive en folkesygdom.

Det er helt forkert at tro, at mindfulness kun er for voksne. For børn bliver også stressede. Så vi skal lære som familie at håndtere en stresset hverdag. Så børn er velkomne til alle fire meditationsrejser.
Judy Elvira, mindfulness-instruktør i og ejer af Forever-Mindful

Fire rejser mod roen

Dørene åbner klokken 10 den 15. februar på Rasmus Nielsens vej 20 i Særslev.

Klokken 10.30-11.30 starter den første meditationsrejse, hvor der er fokus på naturlyde. Ved at lære at være opmærksom på sine sanser kan man nemlig måske blive bedre til at være til stede i nuet, fortæller Judy Elvira Borg Madsen.

Derefter er der klokken 12-13 en rejse, som er egnet til mindre børn. For børn kan sagtens også deltage i mindfulness:

- Det er helt forkert at tro, at mindfulness kun er for voksne. For børn bliver også stressede. Så vi skal lære som familie at håndtere en stresset hverdag. Så børn er velkomne til alle fire meditationsrejser.

Den tredje rejse kører klokken 14-15 og den sidste med temaet duft klokken 16-17.

Hvis du har lyst til at deltage i alt fra en enkelt til alle meditationsrejser, skal du tilmelde dig på Facebook-begivenheden "Meditationsrejse for store og små". Du kan også ringe eller skrive til 20856510. Men hvis du ikke når det, kan du blot møde op på dagen.

Prøv mindfulness: Meditationsrejse for store og små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce