Artiklen blev bragt i Fyens Stiftstidende 24. december.

Præcisering til artiklen ”Rotter på bordet: Langesø-direktør i strid med tidligere ansatte” i Fyens Stiftstidende 24. december

Arbejdstilsynet har 19. december 2016 besøgt virksomheden Langesø Gods og Golf A/S på baggrund af en artikel i Fagbladet 3F om dårlige arbejdsforhold på stedet. Ved besøget blev givet tre påbud med frist: påbud om at udfærdige arbejdspladsbrugsanvisninger på faremærkede produkter, påbud om at håndtere faremærkede produkter fuldt forsvarligt og påbud om indretning af velfærdsforanstaltninger på greenkeepergården.

Det fremstår i Fyens Stiftstidende, som om der er givet påbud vedrørende velfærdsforanstaltninger og vedrørende en varmekilde. Sagen er imidlertid, at der blev givet to påbud om forholdsregler ved brug af pesticider - og ét om velfærdsforanstaltninger. Samtidig bliver Arbejdstilsynet taget til indtægt for ”at bakke direktøren op”. Arbejdstilsynet har imidlertid ikke givet udtryk for, at myndigheden bakker nogen af parterne op. Det er slet ikke tilsynets opgave, lyder der fra Arbejdstilsynet.

Det psykiske arbejdsmiljø, som anfægtes af tidligere ansatte, kunne ikke afdækkes, da de ikke længere er ansat i virksomheden. Under besøget blev der ikke konstateret spor af rotter i frokostrum. Det blev konstateret, at der var særskilt bad/toilet, som ikke benyttes at andre, til golfklubbens ansatte. Avisen beklager unøjagtighederne.

Mere om emnet

Se alle
10
Rotter på bordet: Langesø-direktør i strid med tidligere ansatte

Rotter på bordet: Langesø-direktør i strid med tidligere ansatte