Politikere om Seniorhuset: Ja, huset er slidt

- Vi skal ikke bruge 300.000 kroner på et nyt køkken i Seniorhuset lige nu, siger udvalgsformand Mogens Christensen (V). Arkivfoto: Kim Rune

Politikere om Seniorhuset: Ja, huset er slidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne i Social- og Sundhedsudvalget er enige med brugerråd i, at Seniorhuset i Otterup er utidssvarende. De efterlyser forslag før de næste budgetforhandlinger.

Otterup: Vi er enige med jer i, at Seniorhuset i Søndergade 4 er nedslidt og utidssvarende. Men vi har ingen penge eller et andet hus til jer lige nu.

Det er i grove træk essensen i det svar, som politikere i Social- og Sundhedsudvalget har sendt til brugerrådet ved Seniorhuset i Otterup. Brugerrådet har i et brev til udvalget opremset en række områder, hvor det gamle hus i Søndergade trænger til stor og dyr vedligeholdelse, og derfor er konklusionen i Brugerrådets brev, at det vil være mere hensigtsmæssigt at finde en mere tidssvarende bygning til Seniorhuset.

Den konklusion er politikerne sådan set enige i.

- Derfor skal vi heller ikke nu og her bruge de 300.000 kroner, der er afsat til et nyt køkken i Seniorhuset. Så har vi da de penge at arbejde med, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Mogens Christensen (V).

- Men derudover må det være op til de næste budgetforhandlinger til efteråret. Så nu opfordrer vi brugerrådet til selv at komme med forslag, hvis de finder noget, de mener, kan bruges. Vi er modtagelige, hvis de har en god idé, det er jo ikke altid politikerne, der opfinder alle de gode ideer, siger udvalgsformanden.

Bibliotek i ringe kvalitet

Brugerrådet peger selv i brevet på, at man gerne vil flytte Seniorhuset ind i nabobygningen, hvor Otterup Bibliotek i dag holder til.

- Den bygning er jo stadig optaget af biblioteket, og det er der ingen aktuelle planer om at ændre, men der bliver jo arbejdet på en ny biblioteksstruktur, siger Mogens Christensen.

Og måske vil en flytning til den nuværende biblioteksbygning heller ikke være den optimale løsning for seniorerne. For i det omstillingskatalog, der blev udarbejdet i forbindelse med budgetforhandlingerne i efteråret, blev bygningen - minus mødesalen Kuplen - beskrevet som "i en ringe kvalitet", hvor Arbejdstilsynet har påtalt en række forhold.

Politikere om Seniorhuset: Ja, huset er slidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce